Waarom kiezen voor een beton cire vloer?

Ben jij van plan om een nieuwe vloer te nemen voor in de badkamer? Dan heb je natuurlijk keuze uit een heel ruim aanbod en kan dit soms erg lastig zijn. Het kiezen van de vloer is lastig en dit komt doordat iedere vloer zijn eigen voor- en nadelen heeft. Iedere vloer is weer anders en voegt ook een andere uitstraling aan jouw badkamer. Steeds meer mensen in Nederland kiezen voor een beton cire vloer en dat is niet zonder reden. Een beton cire vloer heeft namelijk een prachtige uitstraling en is ook in verschillende stijlen verkrijgbaar. Je kunt met beton cire een echte betonlook realiseren en dat maakt jouw badkamer prachtig. Daarnaast zitten er nog veel meer voordelen verbonden aan beton ciré. Wil jij weten welke voordelen dit zijn? In dit artikel zetten we de voordelen op een rijtje en vertellen we ook de beton cire vloer prijs.

Voordelen en de prijs

De voordelen van beton cire zijn heel erg praktisch en het eerste voordeel is dat de vloer er echt mooi uitziet. Je kunt er makkelijk een betonlook mee realiseren, maar dat is niet het enige. Een beton cire vloer wordt zonder naden geplaatst en dit betekent dat je het ook eenvoudig kunt schoonmaken. Vuil kan zich niet opstapelen in de naden en dit betekent dat de vloer ook hygiënisch is. De vloer is perfect voor de badkamer en dit komt doordat het een waterdicht stuc is. Je kunt de vloer in verschillende vochtige ruimtes gebruiken en niet alleen voor de vloer. Het kan namelijk ook als afwerking gebruikt worden voor de wanden en de meubels in de badkamer.

De beton cire vloer prijs wordt gerekend per vierkante meter en dit kan oplopen tot honderd euro per vierkante meter. Je kunt het natuurlijk ook zelf plaatsen en dan ben je een stuk goedkoper uit.

Beton cire aanbrengen

Wij raden aan om beton cire aanbrengen zelf te doen, zodat je ook veel geld kunt besparen. Het aanbrengen hoeft namelijk niet heel duur te zijn en je kunt op de verpakking van het beton cire zien hoe je het klaar moet maken. De ondergrond moet vlak, vetvrij en schoon zijn, zodat de beton cire goed kan hechten aan de ondergrond. Je moet beton cire in twee lagen aanbrengen en deze moeten beide 24 uur lang drogen. Wanneer de lagen volledig zijn opgedroogd, kun je ook direct deze lagen afwerken.

Related Stories

Discover

Met een big bag kan je jouw tuinproject perfect...

Aan de slag gaan in de tuin is altijd een geweldig idee om te...

Waarom kiezen voor een beton cire vloer?

Ben jij van plan om een nieuwe vloer te nemen voor in de badkamer?...

Hout via het internet bestellen, is dat een optie?

Tegenwoordig bestellen we vrijwel alles via het internet. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan...

Kan Bitcoin een rol gaan spelen in het financiële...

Er zijn veel verschillende soorten cryptocurrencies, maar Bitcoin is veruit de bekendste. Het werd...

Fleur je huis op met een rolgordijn! 

  De afgelopen paar jaartjes hebben steeds meer mensen nagedacht over het uiterlijk van hun...

Verzeker jezelf tegen schade en ongelukken

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Het kan dan soms ook handig zijn...

Popular Categories