Tips voor als je op jezelf gaat wonen

Ga je als man voor het eerst op jezelf wonen? Dan heb je natuurlijk veel nieuwe spullen nodig, want je wilt er wel een beetje knap bij zitten. Toch? Dat kan aardig wat geld kosten. In dit artikel helpen we je op weg met een paar praktische tips die je hierbij kunnen helpen.

Internet

Als eerste; internet. Een goed internet abonnement is bijna belangrijker dan een gevulde koelkast met bier, alhoewel die natuurlijk ook niet mag ontbreken. Met een snelle internetverbinding kun je super relaxed online gamen, online TV terugkijken op een moment dat jij het wilt en videobellen met al je vrienden en familie als je daar zin in hebt. Voorheen waren de pakketten uitgebreid en startte iedereen met alles in 1 vergelijken. Dat is een abonnement met internet, tv en bellen. Maar grote kans dat jij dat lang niet allemaal meer nodig hebt. Vast bellen is sowieso overbodig als je een goed mobiel abonnement hebt. TV kan prettig zijn, maar heb je misschien al niet eens meer nodig? Je kijkt misschien wel alles online terug. Blijft over: een bloedsnelle internet verbinding. Maak gebruik van een korte vergelijking om de beschikbare abonnementen op jouw adres te achterhalen en te zien waar de beste aanbieding is. Zo kun je flink wat geld besparen op jouw nieuwe pakket. 

Kortingsdagen

Ergens de volle mep voor betalen is geen kunst. Zoveel mogelijk spullen voor hetzelfde budget kopen is een stuk uitdagender, maar zeker niet onmogelijk. Zeker als je hiervoor soms even kunt wachten tot er een interessante kortingsdag voorbij komt. Is het bijna november als je spullen voor je inrichting nodig hebt? Een nieuwe televisie, een nieuw bed, een nieuwe kast, een nieuwe eettafel, nieuwe lampen, accessoires of andere spullen voor in huis? Dan tref je het, want in de maand november kun je zowel profiteren van Black Friday Deals als van Cyber Monday Deals. Deze dagen die volop in het teken staan van een hoop korting zijn over komen waaien uit Amerika en zijn inmiddels ook in ons kikkerlandje niet meer weg te denken. Kleine kans dat je deze dagen dan ook nog niet kent of dat je er nog nooit wat hebt gekocht. Het scheelt echt enorm. Je kunt op deze dagen natuurlijk je kerstcadeaus voor vrienden en familie met veel korting kopen, maar je kunt ook je inrichting op orde brengen. Er zijn elk jaar meer en meer woonwinkels die meedoen met te gekke acties. Daar kun jij mooi van profiteren.

Start met tweedehands

Kun je niet meteen alles nieuw kopen? Of is het nog lang geen november en wil je wel alvast een en ander inrichten? Dan kun je natuurlijk prima starten met wat gekregen spulletjes of tweedehands spullen van bijvoorbeeld een marktplaats. Zo kun je de woning toch alvast aankleden en kun je op een later moment voordelig nieuwe spullen kopen in de aanbieding.

Related Stories

Discover

Schilderij voor mannen: een must in elke mancave!

Heb je altijd al een kamer willen hebben die geheel aan jouw wensen voldoet?...

10x een makkelijk te onderhouden plant

Kamerplanten houden in huis heeft veel voordelen. Niet alleen zuiveren ze je lucht, maar...

Belangrijk om op te letten tijdens het kopen van...

Wil jij graag EPDM kopen? Begrijpelijk, want EPDM folie is het beste materiaal voor...

Ik heb moeite met traplopen 

Als je moeite hebt met het traplopen dan kan dat zeer frustrerend zijn. Je...

Bescherm je huis en familie met de juiste beveiliging

Het is tegenwoordig niet onnodig, een alarmsysteem in je huis. Het geeft namelijk een...

Haal het meeste uit je kleine balkon

Ze zeggen wel eens: klein maar fijn. Het liefst heb je misschien een grote...

Popular Categories