Op jacht naar hét kerstcadeau

De feestdagen staan alweer voor de deur en het voorbereiden voor die heugelijke tijd ziet er dit jaar wat anders uit dan andere jaren. Dat is nu eenmaal zo en hoeft het zeker niet minder leuk te maken. Dit jaar gourmetten we gezellig met ons eigen huishouden en houden we gewoon rekening met elkaar. Maar met de feestdagen komen ook vaak cadeautjes kijken, één van de leukste onderdelen van deze tijd. Maar misschien heb je net zoals ik moeite met het vinden van het juiste cadeau. In deze blog geef ik je de tips die ik over de jaren heen geleerd heb. Lees je mee?

Iets waar je wat aan hebt

Voor volwassenen is het soms een heel makkelijke keuze. Dat klinkt wat tegenstrijdig met de moeite die ik net beschrijf. Maar over het algemeen zit je al snel goed met een cadeau waar men wat aan heeft. denk maar aan een mooi overhemd. Dit is niet alleen esthetisch mooi maar kan ook gedragen worden. Zo heb je hier meer aan dan een tierelantijntje ter decoratie. Andere veelvoorkomende cadeaus zijn sokken maar hier zit snel ook een komisch tintje aan.

Doen of uitpakken?

Sinds een paar jaar vraag ik de personen voor wie ik cadeaus koop, wat heb je liever: iets doen of iets uitpakken? Dat maakt het altijd al een stuk makkelijker en maakt men ook enthousiast voor de verassing. Voor uitjes kan je denken aan etentjes of activiteiten. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Natuurlijk zal je ook hiervoor wel rekening moeten houden met de geldende maatregelen maar als je graag iets geeft waar iemand niet meteen gebruik van kan maken, zoals bijvoorbeeld een avondje theater, dan kan het altijd later nog. Dit soort cadeaus verjaren niet.

Waar hou je van?

Wilt de persoon voor wie het cadeau is toch liever iets om uit te pakken? Probeer er dan achter te komen of je tegemoet kan komen in een dierbare wens van diegene. Spaart deze persoon misschien ergens voor of werkt hij of zij ergens naartoe? Dan kan je wellicht iets vinden dat hem of haar daarbij kan helpen of wat hier een extra aanvulling op is. Heb je geen idee? Dan doet iets lekkers het altijd goed. Ik geef de voorkeur aan een cadeau als Talisker whisky, zowel om te geven als te krijgen. Het is speciaal en een echte delicatesse. Kijk hier voor goede whiskey aanbiedingen.

Wat geef jij dit jaar?

Related Stories

Discover

Fleur je huis op met een rolgordijn! 

  De afgelopen paar jaartjes hebben steeds meer mensen nagedacht over het uiterlijk van hun...

Verzeker jezelf tegen schade en ongelukken

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Het kan dan soms ook handig zijn...

Kies je voor goedkope of dure HP printer cartridges?

Heb je interesse in een hp cartridge? Maak er gebruik van als je een...

5 tips om meer van je tuin te genieten

Als je net als de meeste mensen bent, breng je waarschijnlijk graag...

Een koel bakwagen met laadklep huren? Dat is een...

Heb je een fruithandel? Dan is het voor jouw bedrijf van groot belang dat...

Het verbouwen van je huidige woning: alles wat je...

Als je wilt verbouwen, is het belangrijk om te weten wat er allemaal bij...

Popular Categories