Het ideale mannen interieur

Het interieur van mannen wordt vaak als stereotype gezien. Mannen hebben volgens dat zelfde stereotype vaak geen gevoel voor smaak en inrichting en gekscherend wordt een manneninrichting nog wel eens getypeerd als tv, bank en koelkast. Voor sommige mannen zal dit inderdaad het geval zijn, die zijn veel onderweg of werken enorm veel dat ze niet echt tijd hebben om ook nog eens iets aan hun inrichting te doen. Toch zijn er ook genoeg mannen die wel hun inrichting met de nodige smaak hebben ingericht. Ben jij nou die man die binnenkort op zichzelf gaat wonen? Of heb je na het lezen van mijn introductie eens om je heen gekeken en kan er nodig weer iets veranderen aan jouw interieur? Dan is deze blog speciaal voor jou. Ik vertel je graag iets meer over een het ideale mannen interieur, met smaak en stijl uiteraard. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Een kwestie van smaak

Ik sprak laatste met een interieurontwerpster en zij gaf bij mij aan dat een interieur een goede afspiegeling van iemand zijn smaak is. Gedurende haar carrière heeft ze al voor verschillende mannen de inrichting verzorgd. Wat haar opviel was dat er zoveel verschilende type mannen zijn, met zoveel verschillende smaken en wensen op het gebied van inrichting. Mannen houden bijvoorbeeld niet alleen van simpel en steriel en het huis hangt ook niet vol met alleen maar sportposters. Mannen hebben wel degelijk smaak alleen uiten ze dat anders dan vrouwen. Vrouwen hebben vaak het liefste meerdere sierkussen en dan ook nog eens in meerdere kleuren. Dat interesseert de mannen niet, die willen een mooi ingericht huis met de nieuwste technologische snuffers, stoere verlichting en bijvoorbeeld ook opvallende kunst. En zeg nou zelf, zo'n beeld van een tijger in een huiskamer staat toch ook hartstikke stoer. Mannen combineren dan ook vaak vintage, met industrieel en dat onder een prachtige verlichting. Door een ledstrip te kopen, kunnen hier ook nog verschillende kleuren en sfeeren gecreëerd worden.

Hoe ziet jouw ideale interieur eruit?

Als je aan de slag gaat met jouw intertieur, dan is het goed om na te denken wat jij nou mooi vindt. Struin het internet eens af om inspiratie op te doen, maar je kunt ook eens langs gaan bij verschillende woonboulevards. Hier staan complete woonkamers, slaapkamers en andere kamers compleet ingericht en deze zijn ervoor gemaakt om jou de nodige inspiratie te geven. Je hoeft natuurlijk niet gelijk zo'n kamer precies bij jou thuis na te maken, maar je kunt bijvoorbeeld ook verschillende elementen uit verschillende voorbeeldkamers combineren. Uiteindelijk zal je voor jezelf het ideale mannen interieur maken!

Related Stories

Discover

Je huis restylen? Zo pak je dat aan.

Of je nu graag thuis zit of er juist liever op uittrekt, het afgelopen...

Hoe voorkom je slapeloze nachten?

Het is van belang om een goede nachtrust te hebben. Dat komt doordat een...

De magie van de zomer

Terwijl ik dit schrijf, blaast de ventilator koele lucht in mijn gezicht. Het is...

Alles wat je moet weten over Selsiuz kokend water...

Selzius kokend water kranen komen meerdere keren per dag van pas. Bij een verjaardag,...

Auto delen is de perfecte, low budget, oplossing

Wanneer je in een drukke stad woont, dan weet je dat het voor de...

Het vervangen van een voorruit

Is je voorruit gebarsten? Dan wil je hem zo snel mogelijk laten vervangen en...

Popular Categories