Het ideale mannen interieur

Het interieur van mannen wordt vaak als stereotype gezien. Mannen hebben volgens dat zelfde stereotype vaak geen gevoel voor smaak en inrichting en gekscherend wordt een manneninrichting nog wel eens getypeerd als tv, bank en koelkast. Voor sommige mannen zal dit inderdaad het geval zijn, die zijn veel onderweg of werken enorm veel dat ze niet echt tijd hebben om ook nog eens iets aan hun inrichting te doen. Toch zijn er ook genoeg mannen die wel hun inrichting met de nodige smaak hebben ingericht. Ben jij nou die man die binnenkort op zichzelf gaat wonen? Of heb je na het lezen van mijn introductie eens om je heen gekeken en kan er nodig weer iets veranderen aan jouw interieur? Dan is deze blog speciaal voor jou. Ik vertel je graag iets meer over een het ideale mannen interieur, met smaak en stijl uiteraard. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Een kwestie van smaak

Ik sprak laatste met een interieurontwerpster en zij gaf bij mij aan dat een interieur een goede afspiegeling van iemand zijn smaak is. Gedurende haar carrière heeft ze al voor verschillende mannen de inrichting verzorgd. Wat haar opviel was dat er zoveel verschilende type mannen zijn, met zoveel verschillende smaken en wensen op het gebied van inrichting. Mannen houden bijvoorbeeld niet alleen van simpel en steriel en het huis hangt ook niet vol met alleen maar sportposters. Mannen hebben wel degelijk smaak alleen uiten ze dat anders dan vrouwen. Vrouwen hebben vaak het liefste meerdere sierkussen en dan ook nog eens in meerdere kleuren. Dat interesseert de mannen niet, die willen een mooi ingericht huis met de nieuwste technologische snuffers, stoere verlichting en bijvoorbeeld ook opvallende kunst. En zeg nou zelf, zo'n beeld van een tijger in een huiskamer staat toch ook hartstikke stoer. Mannen combineren dan ook vaak vintage, met industrieel en dat onder een prachtige verlichting. Door een ledstrip te kopen, kunnen hier ook nog verschillende kleuren en sfeeren gecreëerd worden.

Hoe ziet jouw ideale interieur eruit?

Als je aan de slag gaat met jouw intertieur, dan is het goed om na te denken wat jij nou mooi vindt. Struin het internet eens af om inspiratie op te doen, maar je kunt ook eens langs gaan bij verschillende woonboulevards. Hier staan complete woonkamers, slaapkamers en andere kamers compleet ingericht en deze zijn ervoor gemaakt om jou de nodige inspiratie te geven. Je hoeft natuurlijk niet gelijk zo'n kamer precies bij jou thuis na te maken, maar je kunt bijvoorbeeld ook verschillende elementen uit verschillende voorbeeldkamers combineren. Uiteindelijk zal je voor jezelf het ideale mannen interieur maken!

Related Stories

Discover

Waarom zelf meubels afwerken een goed idee is

Zelf aan de slag gaan met het afwerken van je meubels kan een bijzonder...

Waarom je eigen meubels afwerken een goed idee is

Meubels zijn de ziel van elke woonruimte, ze geven karakter en warmte aan je...

Waarom duurzame mode het nieuwe zwart is

Duurzaamheid is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij, en dat geldt...

Fietsen is een way of life in Utrecht

Utrecht staat bekend om zijn levendige sfeer en historische charme, maar wat de stad...

Van Wandelschoenen tot Windjacks

De natuur roept en dat betekent dat het tijd is om de juiste uitrusting...

De charme van creatieve houtbewerking

Houtbewerking is een kunst en een ambacht dat de schoonheid van de natuur en...

Popular Categories