Een nieuwe look met Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin

Kan jouw woonkamer, slaapkamer en/of keuken wel een likje verf gebruiken? Of ben je net in een nieuwe woning getrokken die je graag een moderne frisse look wilt geven? Heb je daarbij geen behoefte aan het inhuren van een schilder en zelf al enigszins ervaring met het schilderen van muren? Dan is de Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin, een extreem sterke zijdeglans binnenlak, echt iets voor jou! Dankzij de resistentie voor huidvet, de goede stoot- en krasvastheid, snelle droging en harding en de mogelijkheid om de verf te laten mengen in alle verschillende RAL-kleuren, is dit product een populaire keuze. Bovendien is de verf geurarm. Je kunt dus gemakkelijk meerdere lagen snel over elkaar heen aanbrengen en binnenshuis verven zonder de ruimte na afloop uren te moeten luchten om de nare geur te verwijderen.

Extreem kras- en stootvaste verf

Zelfs na het aanbrengen van Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin profiteer je van de voordelen van dit product. Zo is deze bijvoorbeeld extreem kras- en stootvast en hoef je niet meteen de hele muur opnieuw te verven wanneer hier een keer tegenaan gebotst wordt. Ideaal voor kinderen of mensen die soms gewoon niet altijd even handig zijn. Een kras of stoot kan dit product wel hebben en bladdert hierbij dus niet meteen van de muur. Naast dit enorme voordeel, is de verf ook nog eens in alle kleuren huidvetresistent. Dit betekent dat een geschilderd raamkozijn of deur gewoon vastgepakt kan worden zonder dat hier vlekken op ontstaan. Huidvet krijgt bij dit product geen kans om tot verkleuringen te leiden, waardoor je niet hoeft te stressen wanneer de visite een deur aan de rand dichtduwt in plaats van aan de klink.

Productspecificaties

Het product is in hoeveelheden van 500 ml, 1 liter en 2,5 liter verkrijgbaar. De verf op waterbasis is slechts geschikt voor binnen en kan gebruikt worden door zowel professionals als ervaren doe-het-zelvers. Het product biedt een dekkende laag op gegrond hout en geprimeerd kunststof en is klaar voor gebruik, verdunning is dus niet nodig. Per liter kan ongeveer 11 vierkante meter bedekt worden voor een prijs van €3,50 tot €4,- per vierkante meter. Het product dient aangebracht te worden met een kwast of verfroller, waarbij het geverfde oppervlak na 2 uur kleefvrij en stofdroog is. Wil je het gehele oppervlak graag nog een keer overschilderen? Dit kan na 6 uur drogen. Voor gebruik wordt aangeraden de productomschrijving goed door te lezen, waar instructies staan vermeld met betrekking tot voor, tijdens en na gebruik. Zo is het verstandig voor gebruik 2 minuten links- en rechtsom te roeren. Tijdens gebruik wordt aangeraden het product niet in de zon te plaatsen en het deksel terug te plaatsen op de verpakking. Na het gebruik dient de verpakking afgesloten te worden en wordt aangeraden deze op een donkere vorstvrije plek te bewaren.

Ook zo enthousiast?

Is Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin precies waar jij naar op zoek bent voor het vernieuwen van jouw deur- of raamkozijn? Kies dan snel jouw favoriete RAL-kleur, geef deze door en binnen een (paar) dag(en) staat er een prachtige pot verf in de exact gewenste kleur samen met gratis bijgeleverde roerhoutjes bij jou op de stoep! Bedraagt jouw bestelling €50,- of meer? Dan wordt deze gratis thuisbezorgd!

Related Stories

Discover

De charme van creatieve houtbewerking

Houtbewerking is een kunst en een ambacht dat de schoonheid van de natuur en...

In de voetsporen van een vlonder bouwer

Het bouwen van een vlonder is een van die projecten die je de voldoening...

De charme van Maastricht ontdekken

Laten we beginnen met een duik in de charme van Maastricht. Deze prachtige stad...

Ontdek de voordelen van zakelijk autodelen: goed voor je...

Ben je het beu om steeds je eigen auto te gebruiken voor zakelijke ritten?...

Op zoek naar het perfecte schilderij? Ontdek de charme...

Ben je op zoek naar het perfecte schilderij voor je woonkamer? Een schilderij met...

Boost je game ervaring: meer uit je ps store...

Hey daar, game liefhebbers! Heb je ooit het gevoel gehad dat je niet het...

Popular Categories