Een koel bakwagen met laadklep huren? Dat is een goed idee!

Heb je een fruithandel? Dan is het voor jouw bedrijf van groot belang dat het fruit zo vers mogelijk bij je klanten terecht komt. Dat is de hele reden dat je ooit een bakwagen koeling hebt aangeschaft. Maar wat nu als dat ding het juist nu, midden in de zomer, begeeft? Dan heb je niet zomaar even een ander exemplaar. Je kunt dan een koel bakwagen met laadklep huren, Je bedrijf kan dan gewoon doorgaan en je fruit blijft net zo vers als toen je het inkocht. Het voordeel van een koel bakwagen met laadklep is natuurlijk tweeledig. Je kunt de koel bakwagen met laadklep instellen op de gewenste temperatuur. Een ander voordeel is dat je de koel bakwagen met laadklep nog gemakkelijker kunt laden.

Een koel bakwagen met laadklep zorgt voor meer gemak

Je wilt, natuurlijk, voorkomen dat je fruit gekneusd aankomt op de eindbestemming. En dus moet je er voorzichtig mee omgaan. Je wilt niet zomaar even wat kratten op elkaar zetten en dan op de eindbestemming wel zien wat er van over is. Door gebruik te maken van een koel bakwagen met laadklep kun je heel secuur zijn met laden. Dat geldt niet alleen voor fruit, maar voor alles dat gekoeld vervoerd moet worden. Denk dan, bijvoorbeeld, ook aan vis, melkproducten, medicijnen en sommige chemicaliën.

Verse vis moet echt vers blijven

Verse vis ruik je niet. Het wordt vaak gezegd, maar als er iets niet "vissig" ruikt, dan is het verse vis. En dat wil je ook graag zo houden. Verse vis is een belangrijk ingrediënt in menig restaurantkeuken, maar ook mensen thuis koken graag met verse vis. Heb je een viskraam op de markt? Dan sta je daar in de zon en de warmte. Je zult er dan goed voor moeten zorgen dat je vis goed gekoeld blijft. Je kunt hiervoor de koeling in de verkooptruck gebruiken, maar als backup is het wel fijn om een ruimte koelwagen te hebben. Je weet dan zeker dat je je klanten alleen de beste, verse waar verkoopt!

Het huren van zo'n auto kan voor kortere of langere tijd

Heb je even pech met jouw eigen koelwagen? Dan kun je voor tijdelijk even een koelwagen huren. Gewoon tot jouw koelwagen weer gerepareerd is. Heb je voor langere tijd een koelwagen nodig? Ook dat is mogelijk. Het biedt jou de kans om zelf door te sparen voor een eigen koelwagen, maar je kunt ook gewoon blijven huren.

Related Stories

Discover

Kan Bitcoin een rol gaan spelen in het financiële...

Er zijn veel verschillende soorten cryptocurrencies, maar Bitcoin is veruit de bekendste. Het werd...

Fleur je huis op met een rolgordijn! 

  De afgelopen paar jaartjes hebben steeds meer mensen nagedacht over het uiterlijk van hun...

Verzeker jezelf tegen schade en ongelukken

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Het kan dan soms ook handig zijn...

Kies je voor goedkope of dure HP printer cartridges?

Heb je interesse in een hp cartridge? Maak er gebruik van als je een...

5 tips om meer van je tuin te genieten

Als je net als de meeste mensen bent, breng je waarschijnlijk graag...

Een koel bakwagen met laadklep huren? Dat is een...

Heb je een fruithandel? Dan is het voor jouw bedrijf van groot belang dat...

Popular Categories